Balans in lichaam en geest

foto: Scott Webb

In deze reeks workshops leer je eenvoudige taoïstische oefeningen en geleide meditaties. Zachtjes tril je vastgezette emoties los en geeft het systeem de kans om dat af te voeren. De een ervaart hierdoor meer energie en verzet bergen met werk, de ander is ontspannen en slaapt als een os. Vind je eigen balans.

Langzame bewegingsvormen (chikungs) warmen het lichaam op en ondersteunen de basismeditaties van de Zes Helende Klanken en de Innerlijke Glimlach. Oefen je in een zachte blik naar jezelf en naar wat zich aandient. Schep een conditie waarin het mogelijk is dat spanning ontkrampt, waardoor het zich kan loslaten. Je lichaam schoont op en gevoelens en emoties komen meer in balans.

Serie : 10 lessen van 2 uur
Data : maandagen 16 januari t/m 27 maart (m.u.v. 27 febr.)
Tijd : 18.30-20.30 uur
Locatie : Studio Vocaal, Proveniersplein 3a, Rotterdam