Diepe ontspanning in de psoas

foto: Lionel Gustave/Unsplash

Een druk leven, stress, de kick van deadlines, koffie en films jagen adrenaline door ons lijf. Ons systeem staat in een permanente stand van paraatheid. Ook onderdrukte angsten en gevoelens die we buiten ons bewustzijn willen houden, zetten zich vast: in onze spieren en in de fascia. Deze workshops brengen door middel van fijne, geleide meditaties en psoas-oefeningen een diepe ontspanning.

We richten ons in deze workshops vooral op de psoasspieren: diep liggend in de onderrug en het bekken. De veelal liggende oefeningen brengen deze spieren eerst tot ontspanning, om ze vervolgens zachtjes te verlengen en te versterken. Door spanning, oude herinneringen en emoties los te laten, komen er ook afvalstoffen vrij. Deze voeren we op verschillende manieren af. Het resultaat is een diepe fysieke ontspanning, meer aarding en gevoelsbewustzijn in je lichaam.

“ik heb het gevoel dat ik op vakantie geweest ben”

Woensdagen, 10.00-11.30 uur

Serie : 12 lessen
Data: 9, 16, 23 en 30 sept., 7 en 14 okt., 4, 11 en 18 nov., 2, 9 en 16 dec.
Kosten: €240
(proefles of losse les; 25 euro) 

Locatie:
Yoga Centrum Rotterdam
Provenierssingel 79b
3033 EJ Rotterdam

Aanmelden: telefonisch of per mail

Lees hier ervaringen van deelnemers.

In principe werken we vanaf september weer live in de studio. Mocht het zo zijn dat de corona-maatregelingen weer verscherpt worden, dan schakelen als dat nodig is direct over op online lessen. De ervaring van afgelopen half jaar leert dat alle cursisten, soms na wat spanning rondom de techniek, dezelfde ontspannende ervaringen hebben en mooie inzichten als tijdens een live gegeven les.