In harmonie met je natuur

foto: David Troeger/Unsplash

De Harmoniserende Chi Kung is een meditatie in beweging: een serie bewegingen met een vaste volgorde die je eindeloos kan herhalen. Het brengt je uit je hoofd, in een zalige flow én het harmoniseert de hersenhelften, de emoties en je fysieke gestel.

Na een goede warming up zetten we ons aan de Harmoniserende Chi Kung, die we gaandeweg de acht lessen steeds verder zullen verfijnen en verdiepen. Binnen de oefeningen ontvang je taoïstische kennis en ontdek je de nauwe verbondenheid van het lichaam en alle gevoelens met de natuur: de cycli en energie van de seizoenen en de elementen plus de trilling en eigenschappen die wij bestempelen als kwaliteiten en schaduwzijden van verschillende emoties.

Doel is om die trilling te bereiken, die passend is bij jouw oorspronkelijke natuur, waardoor je op fysiek, emotioneel en spiritueel vlak meer harmonie ervaart.

Deze serie is los te volgen, maar vormt een goede verdieping op de serie Lichaam en emoties in balans.

Serie van 6 lessen
Dinsdagen, 20.15-22.00 uur
Data: 9 september t/m 14 oktober 2020
Kosten: €99

Locatie:
Dojo Opaal (bovenaan de wenteltrap)
Gimsel Academy
Mariniersweg9
3011 NB Rotterdam

Aanmelden: via de website van Gimsel Academy

In principe werken we vanaf september weer live in de dojo. Mocht het zo zijn dat de corona-maatregelingen weer verscherpt worden, dan schakelen als dat nodig is direct op online lessen. De ervaring van afgelopen half jaar leert dat alle cursisten, soms na wat spanning rondom de techniek, dezelfde ontspannende ervaringen hebben en mooie inzichten als tijdens een live gegeven les.