Vijf elementen: Zes Helende Klanken

foto: Bastien Herve/Unsplash

Vind balans in de vijf elementen die in jou zijn door middel van de meditatie van de Zes Helende Klanken. Deze zittende meditatie brengt de elementen in jouw systeem op een milde manier in hun oorspronkelijke trilling door een combinatie van meridiaanstrekkingen in de armen, zachte klanken en geleide visualisaties.

Verbind je met de aarde die Ecolonie draagt en voedt, met het water uit de zwemvijver en van Forge Neuve en met de ontelbare bomen, struiken, planten en bloemen op het terrein. Verbind je met de zon en het centrale vuur, en met de mineralen in de aarde, de chi in de lucht. Dit jaar nodigen we de krachtige elementen van Ecolonie uit om die in onszelf eraan te herinneren wat hun oorspronkelijke trilling ook al weer was. Een zesde klank voegen we toe om ook nog eens onze innerlijke vuren te balanceren.

Metaal, water, hout, vuur en aarde. Alles is altijd aanwezig. Sommige plekken hebben meer van het een dan van het ander. Elk mens heeft het in zich, ieder in een andere verhouding. Om zich tijdens dit leven te kunnen ontwikkelen naar een mooi evenwicht, waarin alle elementen met elkaar in balans zijn. Zo zijn we allemaal onderweg, houden we ons bezig met één of met uiteenlopende zienswijzen en beoefeningen, en streven we ernaar bij die kern terecht te komen waar we in balans zijn.

“Dit was precies wat ik nodig had.”
-deelnemer Eigentijds Festival 2019-

Eigentijds Festival 
Data: 30 juni t/m 7 juli 2018
Locatie: op het landgoed van ECOlonie
1 Thietry
88260 Hennezel
Frankrijk

Kosten: klik hier
Aanmelden: klik hier