Clarity oefengroep

foto: Karly Santiago

Eén keer per maand is er een oefenmoment voor mensen die hebben deelgenomen aan (minimaal) een Clarity-week en voor wie alle technieken dus bekend zijn. Lekker praktisch om het Clarity werk bij te houden, de tools die je vermijdt weer eens af te stoffen of te verdiepen. Doe samen of alleen de oefeningen, deel je inzichten en begeleid jezelf naar helderheid.

De nadruk ligt op het toepassen van de tools. Ik bereid altijd een korte talk voor en daarna gaan we lekker aan de slag. Voel je welkom om één keer of alle keren deel te nemen.

Toen corona nog niet ons land had bereikt, organiseerden Maurits, Marjan en ik maandelijks een oefenmiddag (van één tot zes). Zodra de maatregelen het toelaten om weer met een groep bijeen te komen, gaan we weer live! En is Nyncke dan misschien wel weer te porren om live QLB’s te verzorgen!
Houd de website in de gaten of laat me weten dat je geïnteresseerd bent in de live bijeenkomsten.

Online vraagt meer van je concentratievermogen, dus daarom zijn de sessies korter: nu 2 uur. We starten om 11 uur, zodat je lekker kunt uitslapen. En eindigen om 1 uur, zodat je nog wat aan je dag hebt. Voel je welkom om alle keren mee te doen of één keer. Gun jezelf support in helderheid.

Data:
zondag 12 juni
zondag 11 september
zondag 13 november
zondag 11 december

Tijd: 11:00-13:00 uur

Kosten: € 15,-
Locatie: vooralsnog online
Aanmelden: bel of mail me