Meer energie

Laat je lichaam zich haar natuurlijke houding herinneren: een heldere structuur geeft rust en kracht. Niet vanuit wilskracht, maar vanuit ontspanning en zachtheid. Train in “doen door niet-doen” en leer vertrouwen op de wijsheid van het lichaam. Het resultaat is een meer ontspannen houding en meer energie.

Startpunt is een ontspannen lijf, want hoe meer we loslaten des te meer we kunnen ontvangen: energie (chi). We doen oefeningen voor een ontspannen onderrug (psoas) en houdingsoefeningen (o.a. Omhels de Boom), verweven met fijne geleide meditaties.
Zie jezelf als een boom. Je wortels omhelzen de aarde, je takken omarmen de hemel. De stam prachtig daartussen uitgelijnd. En dan blijven staan. Je wordt uitgenodigd alles in jezelf liefdevol te omhelzen. Je kwaliteiten. Je schaduwkanten. Het leven zoals het is. Liefdevol blijf je aanwezig. Zo oefenen we onze ijzersterke innerlijke structuur: het lichaam wordt weer één geheel waardoor de chi vrij kan stromen.

Serie : 10 lessen van 2 uur
Data : maandagen 16 jan. t/m 27 mrt 2017 (m.u.v. 27 febr.)
Tijd : 10.00-12.00 uur
Locatie : Studio Vocaal, Proveniersplein 3a, Rotterdam