Het Clarity Proces: mijn eigen ervaring

Akki Colenbrander

Mijn naam is Akki Colenbrander, geboren in 1972. Ruim 20 jaar ben ik actief op het pad van zelfontplooiing. Steeds verfijnder voelen in mijn lichaam, met een zachtere blik kijken naar mijzelf, en vooral: wakker worden uit de hypnotiserende droom met bijbehorende aannames en dogma’s. Ik kan met zekerheid stellen: Clarity heeft mijn leven drastisch veranderd. Zonder Clarity had ik alles wat ik de afgelopen jaren heb aangepakt en neergezet, niet kunnen doen. En zeker niet op deze ontspannen en heldere manier.

Toen ik doorkreeg dat ik niet aan mijzelf hoef te sleutelen en dat er niets bij of af moet, en dat er niets ‘mis’ is met mijzelf, viel er een berg ‘werk’ van mijn schouders. Ja, het proces is soms behoorlijk confronterend en nee, ik heb niet altijd zin om mezelf op te helderen. Maar het helpt enorm om regelmatig even stil te staan en te peilen hoe het is en waar zorgen, angsten en oordelen vandaan komen. Om dan weer te zien wat er werkelijk is en nodig is.

Ik ben veel meer ontspannen, zowel in mijn werk als privé. Ik heb het sneller door wanneer ik werkzaamheden uitstel en kan dat ombuigen naar actie. Pak ik weer eens wat op, wat niet tot mijn taken behoort, dan kan ik dat op een kalme en redelijke manier teruggeven. Dingen die ik nooit heb aangedurfd, doe ik nu met vanzelfsprekendheid. En dat kan jij ook. Met trainingen Clarity Persoonlijk Leiderschap of persoonlijke sessies neem je werkelijk je eigen leven weer in eigen hand. Met eenvoudige tools die je zelf kan toepassen.

Met veel plezier leg ik je uit hoe bepaalde processen werken in je hoofd, waar je aannames en automatismen vandaan komen, en ook dat je ze niet over boord hoeft te gooien. Nee, echt: ze zijn bedoeld om je te helpen. Krijg je dát door, dan kan er een boeiend proces ontstaan waarin je ontdekkingen doet, nieuwe inzichten vindt, en je je vrij maakt van je onzichtbare beperkingen. Benut je volle vermogen.

 

Ik ben voormalig adjunct-directeur en projectmanager en heb daarvoor als adviseur gefreelancet en in vaste dienst gewerkt als projectleider. Mijn studiepad begon met kunst- en architectuurgeschiedenis.

 

Voor ervaringen van cliënten, klik hier. 

Voor ervaringen van deelnemers aan workshops, klik hier.