Persoonlijke coaching

foto Harli Marten/Unsplash

Voor iedereen die tegen iets oploopt en daar genoeg van heeft. De moeizame samenwerking met een bepaalde collega, bijvoorbeeld, of schroom om iets aan te pakken. Voor iedereen die zelf verantwoordelijkheid wil nemen voor zijn of haar leven.

Ook mensen die ervaren zijn in het Clarity Proces zijn heel welkom. Misschien zoek je ondersteuning met betrekking tot een bepaald onderwerp, of stel je een bepaalde techniek steeds maar uit om te doen. Soms is het gewoon prettig om gedurende een periode regelmatig je beoefening te doen en daarbij ondersteuning te ontvangen, of is een onderwerp te spannend om er alleen naar te kijken.

We spreken af voor een bepaald aantal sessies of voor een bepaalde tijdsduur (3 maanden of een half jaar). Daarna evalueren we de voortgang en beslis je of je een nieuw onderwerp wilt aangaan of dat we afscheid nemen. Voor we starten, vindt er altijd een intake plaats. Maar heb je ervaring met de Clarity-technieken, dan zouden we na overleg de intake weg kunnen laten. Een APK behoort ook tot de mogelijkheden: zo nu en dan check je in en dan smeren we de boel eens lekker door en kijken we of er een groter onderdeel aandacht nodig heeft.

De sessies vinden in de regel plaats in Rotterdam, maar kunnen na overleg ook elders plaatsvinden.
In deze tijd van het coronavirus, spreek ik echter liever digitaal af. Bijvoorbeeld via WhatsApp videobellen, Skype of Zoom. (bel of mail me voor de voorwaarden)

Je moet het zelf doen, maar je hoeft niet alles alleen te doen!

Personal sessions can also be done in English. 

Tarieven
Particulier:
Intake en sessie € 75,-
Serie van 5 sessies € 325,-

Zakelijk:
Intake en sessie € 125,- (ex btw)
Serie van 5 sessies € 595,- (ex btw)

Aanmelden
Aanmelden graag telefonisch of per mail.

 

Voor ervaringen van cliënten, klik hier. 

Voor ervaringen van deelnemers aan workshops, klik hier.

Voor mijn eigen ervaring, klik hier.