Dichter bij jezelf

foto: Jase Ess op Unsplash.com

Laat je energie stromen met de Kleine Hemelse Kringloop

Soms kan je het gevoel hebben dat je energie overal en nergens is. Als een kip zonder kop ga je maar door, met vermoeidheid als resultaat. Dan kan het zinvol zijn te werken aan de twee belangrijkste energiebanen in je lichaam. Dat brengt je dichter bij jezelf en geeft een beschermd gevoel.

In deze reeks gaan we fysiek aan de slag met de chakra’s aan de voor- en achterkant van het lichaam, zodat je ze meer en meer gewaar wordt. Vervolgens verbinden we deze energiepunten met elkaar en ontstaat er een doorgaande stroom: de Kleine Hemelse Kringloop, die alle andere energiebanen van voeding voorziet.

In de lessen wisselen oefeningen en meditaties elkaar af. Zo kunnen lichamelijke en energetische blokkades oplossen, spanning zich loslaten en energie weer beter stromen. Je creëert meer ruimte, door wat afstand van je emoties en gedachten te nemen.

Deze serie is los te volgen, maar vormt een goede verdieping op Leven vanuit je centrum of op de series Balans in lichaam en emoties en In harmonie met je natuur die vorig seizoen zijn geweest.

Serie: 14 lessen
Dinsdagen, 20.15-22.00 uur
Data: 12 en 19 feb, 5, 12, 19 en 26 mrt, 2 apr, 7, 14, 21 en 28 mei, 4, 11, 18 juni
Kosten: €224

Locatie:
Gimsel Academy/Groene Passage
Mariniersweg 9
3011 NB Rotterdam

Aanmelden: via de website van Gimsel Academy