31 januari 2018

Ervaringen

Ervaringen van deelnemers aan Clarity trainingen en sessies

Voor ervaringen van cliënten, klik hier.

Voor ervaringen van deelnemers aan workshops, klik hier.

Voor mijn eigen ervaring, klik hier.

 

Ervaringen van deelnemers aan Healing Tao workshops en lessen

Healing tao les bij Akki is voor mij écht leren voelen, met mijn aandacht in mijn lichaam leren zijn (ipv in mijn hoofd). Dat is mij bij yoga nooit echt gelukt. Ik heb in deze les zelfs ervaringen die in de buurt komen van wat ik tijdens 1 op 1 sessies bij een lichaamswerker meemaak. Ik snap nu wat het is, ‘in je lichaam zijn’, en dat dat niet saai is maar dat daar van alles gebeurt en valt waar te nemen. Ik heb eindelijk een les gevonden waar ik meer kan leren voelen, los leer laten en me leer over te geven aan wat er is. Heel erg fijn en goed voor mij.
deelnemer Diepe Ontspanning 2018
Iris

Akki weet in een sfeer van vertrouwen en rust de ruimte te geven om je direct aan de ontspanning over te geven. Heerlijk zo vanuit het werk!
deelnemer Leven vanuit je centrum 2017-2018
W.W.

Ik vond de cursus geweldig. De oefeningen zijn eenvoudig en hebben een enorm resultaat. Na elke les voel ik me ontspannen, geaard en in contact met mijn lichaam.
deelnemer Leven vanuit je centrum 2017-2018
Gwen

foto: Vicko Mozara

Akki, gedreven, lief, simpel, down to earth, maar zo diep en fijn! Bedankt voor de hernieuwde positieve Tao ervaring!
deelnemer Leven vanuit je centrum 2018
Jet

Heerlijk uit m’n hoofd in m’n lijf!
deelnemer Leven vanuit je centrum 2018
Petra M.

Heel erg fijn voor je lijf, erg aardend en zéér ontspannend. Dat “zen” gevoel houdt dagen aan. Ik kan het iedereen aanraden! Zeker iets om mee door te gaan. Ook alle “extra” informatie is erg interessant en positief.
deelnemer Leven vanuit je centrum 2018
Lysette
Diepe rust en ontspanning. Voor mij pijnverdrijving.
deelnemer Leven vanuit je centrum 2018
Arie

Ik vind je zóóó goed. Moeilijk uit te leggen, maar je prettige stem, de wijze van benaderen, je passie voor de lessen en de Healing Tao en ook de Tao zelf. Eenvoudig simpel en zeer effectief.
deelnemer Leven vanuit je centrum 2017-2018
Jacqueline P.

Healing Tao 3x: Akki deed het zó goed, sprankelend! Het was niet een serie, toch kwam in alle workshops steeds weer iets nieuw leerzaams voor. Heb het zelfs kunnen toepassen in de loop van de week.
deelnemer Eigentijds Festival 2017

Via Akki heb ik healing tao leren kennen. In haar lessen bedient zij op een enthousiaste en innemende wijze lichaam en geest. Met oefeningen, meditaties en soms een klein beetje theorie, precies in de juiste verhouding. Verkwikt en ontspannen en soms ontroerd, stevig geaard en dankbaar ga ik dan na twee uur weer naar huis om de dingen van de dag te doen. Akki werkt aanstekelijk en met aandacht en heeft oog voor haar cursisten. Ik ervaar healing tao van Akki als een welkome aanvulling en ook zachte tegenkracht op mijn stadse leven, waarin mijn hoofd het met regelmaat druk heeft.
deelnemer 6 Helende Klanken, 2016
Sandra Benschop, coach en therapeut, Rotterdam

Ik vond healing tao verrassend om te ervaren. Bijvoorbeeld dat visualisatie je krachtiger kan maken. Healing Tao bij Akki is een feest. Vanaf seconde 1 voelde ik me welkom. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk, haar warmte voelt weldadig en haar heldere instructies geven prettig houvast. Wat mij betreft is healing tao zoals Akki het inzet een prettige zachte manier om meer over jezelf en je lijf te leren.
deelnemer Rust en ontspanning, 2015
N.D., zzp communicatie

Wat ik fijn vind aan Healing Tao is dat je op verschillende niveaus wordt aangesproken en ‘geleid’: de bewegingsoefeningen corresponderen met organen, met kleuren en emoties en afhankelijk van m’n stemming, heb ik me per keer op het een of het ander geconcentreerd. Dat kunnen kiezen tussen die ”belevings-lagen” gaf een prettig gevoel van ruimte.
Akki is een hele goede begeleidster, die door met een verhaal te beginnen iedere keer context en verdieping aan de les gaf. Ze gaf ons altijd een heel welkom gevoel, ook al door de bloemen die er iedere keer stonden. Ze weet een vriendelijke en rustige sfeer te scheppen: er is geen haast, geen competitie en alle tijd voor luisteren en proberen.
deelnemer 6 Helende Klanken, 2015
L.v.d.L., interim directeur