14 mei 2017

Akki

Akki Colenbrander

Mijn naam is Akki Colenbrander, geboren in 1972. Ruim 20 jaar ben ik actief op het pad van zelfontplooiing. Steeds verfijnder voelen in mijn lichaam, met een zachtere blik kijken naar mijzelf, en vooral: wakker worden uit de hypnotiserende droom met bijbehorende aannames en dogma’s. Ik kan met zekerheid stellen: Clarity heeft mijn leven drastisch veranderd. Zonder Clarity had ik alles wat ik de afgelopen jaren heb aangepakt en neergezet, niet kunnen doen. En zeker niet op deze ontspannen en heldere manier. Healing Tao heeft mij geleerd om steeds verfijnder te voelen in mijn lichaam en om met een liefdevolle blik naar mijzelf te kijken.
Toen ik doorkreeg dat ik niet aan mijzelf hoef te sleutelen en dat er niets bij of af moet, en dat er niets ‘mis’ is met mijzelf, viel er een berg ‘werk’ van mijn schouders. Ja, het proces is soms behoorlijk confronterend en nee, ik heb niet altijd zin om mezelf op te helderen. Maar het helpt enorm om regelmatig even stil te staan en te peilen hoe het is en waar zorgen, angsten en oordelen vandaan komen. Om dan weer te zien wat er werkelijk is en nodig is.

Ik ben voormalig adjunct-directeur en projectmanager en heb daarvoor als adviseur gefreelancet en in vaste dienst gewerkt als projectleider. Mijn studiepad begon met kunst- en architectuurgeschiedenis.

 

Kijk hier voor ervaringen van deelnemers.
Klik hier voor links.

 

Om aan te melden of voor meer informatie:
Akki Colenbrander
06-2123 6701
akkicolenbrander at hotmail.com

 

Trust the Process