14 mei 2017

Akki

Akki Colenbrander

Mijn naam is Akki Colenbrander, geboren in 1972. Ruim 20 jaar ben ik actief op het pad van zelfontplooiing. Healing Tao heeft mij geleerd om steeds verfijnder te voelen in mijn lichaam en om met een liefdevolle blik naar mijzelf te kijken. Iemand schreef ooit over mij: “In haar lessen bedient zij op een enthousiaste en innemende wijze lichaam en geest. Met oefeningen, meditaties en soms een beetje theorie, precies in de juiste verhouding.” Het is mijn wens dat je leert het accepterend vermogen van je hart aan te spreken en zo jezelf beetje bij beetje te helen, van binnenuit; met kleine stapjes en soms een onvermoed groot gevolg.

Ik ben gecertificeerd Universal Healing Tao associate instructor en volgde hiervoor onder meer drie jaar lang de opleiding bij Senior Teacher Inge Maassen. Ik heb Healing Tao getraind bij Inge en bij Dirkje Veltman, Barry Spendlove en Birgit Haberkamp. En Bewust Beter Bewegen bij Denise Bloemen.

Sinds het voorjaar van 2017 volg ik de driejarentraining The Inner Core voor persoonlijke ontwikkeling en vanaf januari 2018 de Teacher Training, beide in het Clarity Process.

Daarnaast heb ik diverse andere trainingen op zak zoals in het Clarity Process (bij Taetske Kleijn, Hanneke Sloof en Cornelia Widmer); lichaamswerk en tantra (o.m. bij Sylvia Kragten en Hans Engels, Eline Brinkhof en Henne Arnolt Verschuren, Rita van Rijnsoever en bij Daniëlle van Berkel en Theo de Klein); Reis door je Lichaam (Esther Arends). Annie van der Meer wijdde mij in in Reiki I en Reiki II.

Ik ben voormalig adjunct-directeur van en projectmanager bij Kosmopolis Rotterdam en heb daarvoor als adviseur gefreelancet en in vaste dienst gewerkt als projectleider. Mijn studiepad begon met kunstgeschiedenis.

Kijk hier voor ervaringen van deelnemers.
Klik hier voor links.

 

Om aan te melden of voor meer informatie:
Akki Colenbrander
06-2123 6701
akkicolenbrander at hotmail.com