Leven vanuit je centrum

Je kent dat wel: tijdens de vakantie ben je weer wat meer tot jezelf gekomen, lekker ontspannen en opgeladen. Vastbesloten om dat gevoel vast te houden, keer je terug naar huis. Maar hoe handhaaf je dat in je drukke bestaan, hartje Rotterdam?

Door het midden in jezelf op te zoeken en te aarden. Dat doen we onder andere door psoas-oefeningen voor een ontspannen onderrug, en chi kungs die afvalstoffen afvoeren en het lichaam voorzien van nieuwe energie. Dit alles verweven met fijne geleide meditaties om het middenkanaal te ijken.

De oefeningen komen voornamelijk uit de Healing Tao. Je krijgt praktische handreikingen om in het dagelijkse bestaan te voelen wanneer je je weer uit je centrum hebt laten slingeren en om dan de weg terug naar dat midden te vinden: vergroot je veerkracht om te leven vanuit je centrum.

Wegens succes ga ik vaker deze serie geven! De lessen worden aangeboden in blokken van 4. Ze zijn per blok los te volgen, maar ook na elkaar: ik bouw het zo op, dat het zowel voor beginners als voor gevorderden interessant blijft.

De lessen zijn erg gewild, dus als je wilt meedoen, geef je dan snel op!

Serie: 4 lessen van 75 minuten
Dinsdagen: 18.30-19.45 uur

Data januari: dinsdagen 9, 16 23 en 30 januari 2018 – nog enkele plekken vrij
Data maart: dinsdagen 6, 13, 20 en 27 maart 2018
Data mei-juni: dinsdagen 15, 22, 29 mei en 5 juni 2018

Locatie:
Gimsel Academy
De Groene Passage
Mariniersweg 9
3011 NB Rotterdam

€ 48,00

Aanmelden: via de website van Gimsel Academy