Diepe Ontspanning

foto: Roman Trifonov

Een druk leven, stress, de kick van deadlines, koffie en films jagen adrenaline door ons lijf. Ons systeem staat in een permanente stand van paraatheid. Deze workshops brengen door middel van oefeningen en fijne, geleide meditaties een diepe ontspanning.
We richten ons met veelal liggende oefeningen op de psoasspieren: diep liggend in de onderrug en het bekken. Naast spanning, oude herinneringen en emoties, bevrijdt het lichaam zich ook van afvalstoffen. Deze voeren we op verschillende manieren af. Het resultaat is een diepe fysieke ontspanning, meer aarding en gevoelsbewustzijn in je lichaam.

Ik heb de afgelopen weken een online cursus gevolgd bij Liz Koch, een vrouw die een goed deel van haar leven de psoas heeft bestudeerd in alle lagen van haar zijn. Inge Maassen, mijn teacher in de Healing Tao-opleiding, heeft zich ook daar haar laten inspireren. Ik heb een nogal overdonderende hoeveelheid nieuwe inzichten gekregen en oefeningen die voor mij totaal nieuw zijn. Het heeft nog meer tijd nodig om allemaal doorvoeld en verwerkt te worden, maar ik hoop in het nieuwe jaar ook dit toe te kunnen voegen aan mijn workshops.

Vanaf januari op een nieuwe leslocatie!

Woensdagen, 09.30-11.00 uur
Data januari-februari: 24 en 31 januari, 7, 14 en 21 februari 2018
Data maart-april: 7,14,21 en 28 maart en 4 april
Data mei-juni: 16, 23 en 30 mei, 6 en 13 juni

Kosten:
€20 voor een proefles (1,5 uur)
€95 voor 1 serie (5 lessen)
€170 voor 2 series (10 lessen, €20 voordeel )
€240 voor 3 series (15 lessen, €45 voordeel)

Locatie:
Yoga Centrum Rotterdam
Provenierssingel 79b
3033 EJ Rotterdam

Aanmelden: telefonisch of per mail

Kledingadvies: dikke sokken, makkelijk zittende kleding in verschillende laagjes, zodat je het makkelijk kunt aanpassen als je het warm of koud krijgt.