Zicht op helderheid: Rotterdam

foto: Suqanth/Unsplash

Een tweedaagse kennismaking met het Clarity Proces

Als je vaak enthousiast ‘Ja’ zegt, terwijl je eigenlijk geen tijd of ruimte hebt of je vindt het lastig om te spreken voor een groep, dan kan dergelijk gedrag je behoorlijk in de weg zitten of belemmeren in je ontwikkeling. Leer waar het vandaan komt en neem eenvoudige tools mee naar huis om zelf aan de slag te gaan.

De kans is groot dat oude patronen en overtuigingen de oorzaak zijn van dit gedrag. Want zij bepalen wat we doen en hoe we het doen, en zijn daarbij behoorlijk hinderlijk en hardnekkig. Je kunt eraan ontsnappen, maar daarvoor moet je eerst begrijpen waar ze vandaan komen.

Deze tweedaagse kennismaking met het Clarity Proces kan je veel helderheid geven. Je leert over het mechanisme dat achter deze patronen en overtuigingen zit, en waarom je soms dingen doet die niet zo handig zijn. Je herkent de oorsprong van je patronen en begrijpt waarom ze zo voor je werken.

De workshop zit boordevol praktische en eenvoudig toe te passen tools, die je zelf thuis kunt gebruiken. Je gaat jezelf beter begrijpen en steeds meer de illusies van het denken doorzien. Je krijgt op deze manier meer rust en ontspanning, waardoor je energie toeneemt en je meer leeft in het nu.

Marije en Akki bieden deze workshop aan als onderdeel van hun driejarige trainersopleiding in het Clarity Proces bij Taetske Kleijn, volgens de methode van Jeru Kabbal.

Praktisch
Datum: 13 en 14 juli
Tijd: zaterdag 13 juli: 9.30-17.30, zondag 14 juli: 9.30-17.00
Kosten: €165 incl. koffie/thee, 2x lunch

Locatie:
Centrum Djoj
Antony Duyklaan 5
3051 HA Rotterdam

Aanmelden: per mail

Het zijn twee intensieve dagen. Als je zaterdag- en zondagavond vrijhoudt, geef je jezelf ruimte om de indrukken te verwerken.

Trainers: Akki Colenbrander en Marije Bijlsma

Voor meer informatie: bel of per mail

 

Aanmelden:
Na aanmelding ontvang je van ons een tikkie voor betaling van de training. Als dat in één keer lastig voor je is, dan sturen we een tikkie van 50 euro bij wijze van aanbetaling en krijg je de tweede tikkie 14 dagen voor de start van de training.

Annuleren:
Je kunt je geld terug ontvangen na schriftelijke annulering tot 14 dagen voor de startdatum, met aftrek van 50 euro administratiekosten. Binnen 14 dagen vindt geen restitutie plaats. Wel mag je iemand in jouw plaats laten deelnemen. Dat horen we graag vooraf.

Heb je al ervaring met het Clarity Proces? Ook dan ben je van harte welkom.