Diepe ontspanning

Foto: Erik-Jan Leusink

Een druk leven, stress, de kick van deadlines, koffie en films jagen adrenaline door ons lijf. Ons systeem staat in een permanente stand van paraatheid. Ook onderdrukte angsten en gevoelens die we buiten ons bewustzijn willen houden, zetten zich vast: in onze spieren en in de fascia. Deze workshops brengen door middel van fijne, geleide meditaties en psoas-oefeningen een diepe ontspanning.

We richten ons in deze workshops vooral op de psoasspieren: diep liggend in de onderrug en het bekken. De veelal liggende oefeningen brengen deze spieren eerst tot ontspanning, om ze vervolgens zachtjes te verlengen en te versterken. Door spanning, oude herinneringen en emoties los te laten, komen er ook afvalstoffen vrij. Deze voeren we op verschillende manieren af. Het resultaat is een diepe fysieke ontspanning, meer aarding en gevoelsbewustzijn in je lichaam.

Twee workshops, los te volgen en als kleine serie.

Eigentijds Festival
op het landgoed van ECOlonie
1 Thietry
88260 Hennezel
Frankrijk