Leven vanuit je centrum

foto: Echo Grid

Je kent dat wel: tijdens de vakantie ben je weer wat meer tot jezelf gekomen, lekker ontspannen en opgeladen. Vastbesloten om dat gevoel vast te houden, keer je terug naar huis. Maar hoe handhaaf je dat in je drukke bestaan, hartje Rotterdam?

Door het midden in jezelf op te zoeken en te aarden. Dat doen we onder andere door psoas-oefeningen voor een ontspannen onderrug, en chi kungs die afvalstoffen afvoeren en het lichaam voorzien van nieuwe energie. Dit alles verweven met fijne geleide meditaties om het middenkanaal te ijken.

De oefeningen komen voornamelijk uit de Healing Tao. Je krijgt handreikingen om in het dagelijkse bestaan te voelen wanneer je je weer uit je centrum hebt laten slingeren en om dan de weg terug naar dat midden te vinden: vergroot je veerkracht om te leven vanuit je centrum.

Serie: 4 lessen van 75 minuten
Data: dinsdagen 26 september, 3, 24 en 31 oktober 2017
Tijd: 18.30-19.45 uur
Locatie:
Gimsel Academy
De Groene Passage
Mariniersweg 9
3011 NB Rotterdam

€ 48,00

Aanmelden: via de website van Gimsel Academy