Het Clarity Proces van Jeru Kabal (lezing)

Het Clarity Proces (ontwikkeld door Jeru Kabal*) geeft helderheid in je patronen en overtuigingen. Het is een voortdurende beweging tussen verleden en het nu, met als doel die twee sneller en vaker van elkaar te scheiden zodat je vrijer kunt leven.

Aan de hand van een aantal metaforen maak je kennis met het mechanisme achter die patronen en overtuigingen. Neem bijvoorbeeld de bodyguard, die tussen jou en het leven staat om je te beschermen. Wil je weten wat het leven is en wie jij daarin bent? Dan moet je voorbij de bodyguard en daarvoor moet je met hem in gesprek. Je leert waarom het niet eenvoudig is hem van gedachten te veranderen en leert begrijpen dat hij er is om jou te helpen. Dit weten en snappen is een eerste belangrijke stap om het systeem wat te laten ontspannen.

In het Clarity Proces zelf oefen je je in het bewust aanwezigheid zijn tijdens en het in werking zien van het mechanisme, bijvoorbeeld die bodyguard. De ondersteunende natuur van Ecolonie en de structuur van het Eigentijds Festival zijn hierbij enorm behulpzaam. De meeste mensen ontspannen in de natuur, mede doordat ze er minder projecties op hebben. En dat we zo goed verzorgd worden tijdens het festival, maakt dat onze bodyguard z’n taken iets minder zwaar op kan nemen.

Eigentijds Festival 
Data: 30 juni t/m 7 juli 2018
Locatie: op het landgoed van ECOlonie
1 Thietry
88260 Hennezel
Frankrijk

Kosten: klik hier
Aanmelden: klik hier

 

*Jeru Kabal is ook de bedenker van de ademmeditatie The Quantum Light Breath