8 december 2020

Healing Tao: video cursussen

Je kunt ook twee Healing Tao cursussen volgen via een online platform. Met deze video’s kun je zelf thuis lekker aan de slag: gemakkelijke oefeningen die je zelf thuis en op het werk kunt doen en eenvoudige oefeningen voor het ontspannen en versterken van je onderrug (psoas).

Leven vanuit je centrum
Leer gemakkelijke bewegingsoefeningen (zittend, staand of liggend) en meditaties, die je zelf thuis en op het werk kunt doen.

Psoas: anders in je leven staan.
Tijdens deze cursus doe je zachte en eenvoudige oefeningen om de psoas, een diepliggende spier in je onderrug, te ontspannen en te versterken.

o

o

Praktisch

DATA
Op het moment dat het jou uitkomt.

TIJD
1u15 per video, 6 video’s

NODIG
Kies een plek waar je niet gestoord wordt en waar het behaaglijk warm is. Zorg voor voldoende ruimte om je heen (armlengte rondom). Voor de zittende oefeningen is een stoel met een rechte zitting het prettigst. Voor de liggende oefeningen een yogamat of een dubbelgeslagen dekentje.

PRIJS
6 video’s voor 78 euro

AANMELDEN
Gimsel Academy

VERDIEPING
Ben je, misschien na het volgen van deze workshop, geïnteresseerd in meer verdieping of ben je toe om het proces in jezelf aan te gaan, doe dan mee met de wekelijkse lessen over psoas. Zo kom je stap voor stap dichter bij je diepste kern.

Belangrijk: als je werkelijk rugproblemen hebt, ga dan naar een arts of fysiotherapeut.

o