3 september 2022

Psoas: anders in het leven staan

Tijdens deze workshop doe je zachte en eenvoudige oefeningen om de psoas, een diepliggende spier in je onderrug, te ontspannen en te versterken. Zo ontwikkel je meer bewustzijn van je rug en voelt je rug soepeler, relaxter en krachtiger aan. En dat heeft weer als gevolg dat je dichterbij jezelf komt, waardoor je je misschien minder snel geraakt voelt en niet met alle winden meewaait.

Werk je met de psoas, dan ga je letterlijk en figuurlijk anders in het leven staan.

De oefeningen komen uit de Healing Tao en van psoas-expert Liz Koch. Tijdens de workshop ontvang je aanvullende theorie om bepaalde onderwerpen beter te kunnen plaatsen, maar de nadruk ligt op het zelf ervaren. Dit is geen quick fix, maar wel een boeiend proces van zelfonderzoek.

o

Akki Colenbrander

Ik ben ruim 20 jaar actief op het pad van zelfontplooiing. “Healing Tao heeft mij geleerd om steeds verfijnder te voelen in mijn lichaam en om met een liefdevolle blik naar mijzelf te kijken. Het is mijn wens dat je leert het accepterend vermogen van je hart aan te spreken en zo jezelf beetje bij beetje te helen, van binnenuit; met kleine stapjes en soms een onvermoed groot gevolg.”

o

Praktisch

DATA
de workshops zijn los te volgen

zaterdag 30 september
zaterdag 18 november


TIJD
van 10.00 tot 12.00 uur

LOCATIE EN AANMELDEN
Gimsel Academy
Mariniersweg 9 (in de Groene Passage)
3011 NB Rotterdam
dojo Amber (trap af bij de Wereldwinkel)

PRIJS
1 workshop van 2 uur: € 35

VERDIEPING
Ben je, misschien na het volgen van deze workshop, geïnteresseerd in meer verdieping of ben je toe om het proces in jezelf aan te gaan, doe dan mee met de wekelijkse lessen over psoas. Zo kom je stap voor stap dichter bij je diepste kern. Of laat je begeleiden op het moment en op de plek die jou uitkomt via zes video-lessen.

Belangrijk: als je werkelijk rugproblemen hebt, ga dan naar een arts of fysiotherapeut.

o