15 februari 2024

Clarity Verdieping

For English click here

Gun jezelf diepe inzichten en nieuwe gewoonten ook in je dagelijks leven. Neem de tijd en leef met nog meer aandacht je eigen leven. Laat je ondersteunen door een groep gelijkgestemden en regelmatige input van een workshop en inspiratie die je ontvangt in de tussentijd.

Wat kan je verwachten?

Zet nieuwe stappen om helderheid en ontspanning in je dagelijks leven te integreren, met de aangereikte elementen, theorie en oefeningen uit de Inner Core. Deze verdiepende Clarity-tools vergroten je bewustzijn, het contact met dit moment en de relatie met je onderbewuste besturingssysteem. Allemaal net weer anders dan je misschien al hebt geleerd.

Op deze manier verdiept je inzicht in je eigen dwingende patronen en belemmerende gedachten en leer je op een andere manier daar mee omgaan. De neiging om te tegen te vechten of hard je best doen, kalmeert, waardoor je op een dieper niveau kunt ontspannen en je je meer en meer opent voor wie je werkelijk bent.

Als zzp-ers en moeders houden we er van de dingen praktisch te maken. Vandaar dat je inspirerende informatie en oefeningen ontvangt die je in je dagelijks leven kunt toepassen. We zijn er diep van overtuigd dat deze kortere workshops van het Jaartraject samen met de benutte tussentijd zeer krachtig zullen werken.

We starten het Clarity Jaartraject met een workshop/retraite van 5 dagen, gevolgd door 3 workshops van 3 dagen, waarvan de laatste in 2025 plaatsvindt. We gebruiken zoals gezegd ook de tussentijd. Daarin ontvang je kleine inspiraties, reminders en nieuwe accenten op oefeningen. Ook kun je je in je proces laten ondersteunen door het volgen van individuele sessies.

Voor wie?

Je kunt aan de vijfdaagse en het jaartraject meedoen, als je minimaal een Clarity week hebt gevolgd en je de tools uit de week al een beetje in de vingers hebt. Schrijf je je in voor het Clarity Jaartraject, dan ben je bereid je te committeren om een jaar lang op weg te gaan met een vaste groep.

Ben je nog niet (zo) bekend met het Clarity Proces, maar wel gemotiveerd om mee te doen, neem dan contact op met Fréderique of Akki.

frederiquespeckman at gmail.com
akkicolenbrander at hotmail.com

Programma

De dagen vormen een mooie afwisseling tussen theorie en oefeningen, een duik in het verleden en de blik gericht op wat zich hier nu voordoet. In de middagpauze en is er tijd om alles te laten integreren. ’s Avonds is er een licht programma om de dag zachtjes af te ronden.

Deze workshops vormen een echte retraite wanneer je je ook daadwerkelijk terugtrekt uit je dagelijkse leven. Daarom vragen we je om je telefoon en andere apparaten uit te schakelen en je te verbinden met jezelf en de plek waar je dan bent.

Accommodatie

Retraitecentrum De Logt in Oisterwijk zal ons warm ontvangen. Het is een frisse en gloednieuwe locatie midden in de ruige natuur van de Kampina. Verblijf inclusief overnachten in een 1-persoonskamer met volledig pension, schoonmaakkosten en koffie en thee gedurende de hele 5-daagse: € 710,00 incl. 9% btw.

Deze startworkshop van het Clarity Jaartraject organiseren wij voor een kleine groep tot maximaal12 deelnemers. Er zijn dat weekend geen andere gasten in het gebouw, Retraite de Logt is in zijn geheel exclusief gereserveerd voor dit programma.

Vrijdagavond word je gastvrij ontvangen in Retraite de Logt, bij binnenkomst proef je meteen de warme openhartige sfeer. Neem even de tijd om jezelf in een van de comfortabel modern ingerichte eenpersoons slaapkamers te installeren en geniet alvast even van het prachtige uitzicht op natuurgebied Kampina. Na de lichte avondmaaltijd starten we het programma.

Praktisch

Aankomst:
vrijdag 26 april 2024, vanaf 17:00 uur (lichte maaltijd bij aankomst)

Vertrek:
Woensdag 1 mei 2024, rond 17:00 uur

Onder leiding van:
Fréderique Speckman en Akki Colenbrander

Retraite:
Clarity Proces verdiepingsretraite

Workshopkosten:
€ 695,00 is incl. btw en een intakegesprek vooraf

All-inclusive verblijf:
€ 725,00 vijf overnachtingen inclusief btw, maaltijden, versnaperingen en verblijf in een eenpersoonskamer

Locatie / bereikbaarheid

Bij Retraite de Logt parkeer je gratis je auto op het terrein. Het is fijn als gasten uit een groep met elkaar kunnen meerijden, maar er is ook een plaats voor iedereen afzonderlijk.

Is Retraite de Logt met Openbaar Vervoer bereikbaar?
Niet helemaal tot aan de voordeur, Retraite de Logt ligt op ongeveer gelijke afstand van NS station Oisterwijk als van NS station Boxtel, op ongeveer 6 km. Er zijn NS leenfietsen beschikbaar op beide locaties. Mocht je ervoor kiezen om uit te stappen in Boxtel, dan fiets je een mooie tocht door het Natuurgebied de Kampina. Tip: dit is ook een heel mooie wandelroute!

Zijn er fietsen aanwezig of te huur?
Op ongeveer 8 minuten loopafstand van NS station Oisterwijk vind je Schepens Fietsverhuur (fietsverhuuroisterwijk.nl)
Mocht je voor een hele groep gasten fietsen willen huren, dan worden ze afgeleverd en weer opgehaald bij Retraite de Logt. Op 1 minuut loopafstand van NS Station Boxtel vind je Bike Totaal Verhoeven (www.biketotaal.nl)


Jaartraject

Data
20 – 22 september 2024
15 – 17 november 2024
7 – 9 februari 2025

Kosten
Besluit je ook de rest van het Jaartraject te volgen, dus van nog 3 prachtige workshops te genieten:
€ 1.395,00 (incl. BTW en excl. verblijfskosten en overnachtingen)
(Voor 3 x 3 dagen en 3 x 2 nachten)

We zoeken naar plekken voor ongeveer 145 euro per nacht all-in.


Aanmelden

Ben je enthousiast? En kun je op bovengenoemde data? Stuur ons een mail en laat weten of je meedoet met de 5-daagse of met het hele jaartraject.
frederiquespeckman at gmail.com
akkicolenbrander at hotmail.com

Wil je heel graag meedoen, maar is geld een belemmering om in te stappen in deze reis, stuur dan een bericht naar Fréderique of Akki. Je kan ook een beroep doen op het Dana Clarity Fonds.

Wij hebben hier bijzonder veel zin in en we hopen dat jij met ons meegaat op reis!

Warme groet,
Fréderique, Akki & Nyncke


Meer informatie over Fréderique: www.vormgevingvanverandering.nl
Meer informatie over Nyncke: www.sylck.nl

Algemene voorwaarden