Leven vanuit je centrum

foto: Echo Grid/Unsplash

Leer gemakkelijke bewegingsoefeningen (zittend, staand of liggend) en meditaties, die je zelf thuis en op het werk kunt doen. De cursus is geschikt voor zowel beginners als gevorderden: de oefeningen, veelal afkomstig uit de Healing Tao, zijn eenvoudig en met een diepe uitwerking.

In deze lessen wordt eeuwenoude kennis uit China vertaald naar het alledaagse leven van nu. De simpele, gerichte oefeningen hebben veel effect, omdat ze ontwikkeld zijn vanuit een uitgebreid en gedetailleerd inzicht in ons energetische systeem.

Aan het eind van elke les besteden we aandacht aan de psoas, diepliggende spieren in de onderrug die je bovenlichaam met je benen verbinden. De psoas wordt ook wel de ‘spier van de ziel’ genoemd. Door deze aandacht te geven, kun je dieper vanuit je centrum ontspannen, zodat je van daaruit krachtiger kunt leven.

Klik hier voor een voorproefje op het YouTube-kanaal van Gimsel Academy!

De series zijn los te volgen, maar mensen die al jaren aan deze lessen deelnemen, geven aan dat er ook voor hen voldoende variatie en verdieping is. En soms is een ‘stok achter de deur’ gewoon heel lekker om zo aan je wekelijkse moment van ontspanning te komen.

Heb je deze cursus al eens eerder gevolgd en wil je wat meer verdieping in de tao, kijk ook eens bij Lichaam en emoties in balans. en In harmonie met je natuur.

DATA
(instromen is altijd mogelijk)
Serie 1: 18 en 25 mei, 8, 15, 22 en 29 juni

Serie 2: 6, 13, 20 en 27 september, 4 en 11 oktober, 8, 15, 22 en 29 november, 6 en 13 december

Serie 3: 17, 24 en 31 januari, 7, 14 en 21 februari, 7, 14, 21 en 28 maart, 16, 23 en 30 mei, 13, 20 en 27 juni 2022

TIJD
dinsdagen: 18.30-19.45 uur

LOCATIE
Gimsel Academy
Mariniersweg 9
3011 NB Rotterdam
Dojo Amber (bij de Wereldwinkel trap af)

PRIJS
Serie 1: 78 euro (6 lessen)
Serie 2: 156 euro (12 lessen)
Serie 3: 264 (16 lessen)

AANMELDEN
Gimsel Academy

In principe werken we vanaf september weer live in de studio. Mocht het zo zijn dat de corona-maatregelingen weer verscherpt worden, dan schakelen als dat nodig is direct over op online lessen. De ervaring van afgelopen half jaar leert dat alle cursisten, soms na wat spanning rondom de techniek, dezelfde ontspannende ervaringen hebben en mooie inzichten als tijdens een live gegeven les.

Lees hier ervaringen van deelnemers.