Leven vanuit je centrum

foto: Echo Grid/Unsplash

Alle wekelijkse cursussen zijn uit voorzorg en met respect voor kwetsbare mensen om ons heen voorlopig afgelast! Zodra de startdatum voor deze cursus bekend is, zal hij op deze website verschijnen. Wil je daarvan als eerste op de hoogte gebracht worden, neem dan contact met me op!

Leer gemakkelijke bewegingsoefeningen (zittend, staand of liggend) en meditaties, die je zelf thuis en op het werk kunt doen. De cursus is geschikt voor zowel beginners als gevorderden: de oefeningen, veelal afkomstig uit de Healing Tao, zijn eenvoudig en met een diepe uitwerking.

In deze lessen wordt eeuwenoude kennis uit China vertaald naar het alledaagse leven van nu. De simpele, gerichte oefeningen hebben veel effect, omdat ze ontwikkeld zijn vanuit een uitgebreid en gedetailleerd inzicht in ons energetische systeem.

Aan het eind van elke les besteden we aandacht aan de psoas, diepliggende spieren in de onderrug die je bovenlichaam met je benen verbinden. De psoas wordt ook wel de ‘spier van de ziel’ genoemd. Door deze aandacht te geven, kun je dieper vanuit je centrum ontspannen, zodat je van daaruit krachtiger kunt leven.

De series zijn los te volgen, maar mensen die een heel jaar aan deze lessen deelnemen, geven aan dat er ook voor hen voldoende variatie en verdieping is. En soms is een ‘stok achter de deur’ gewoon heel lekker om zo aan je wekelijkse moment van ontspanning te komen.

Heb je deze cursus al eens eerder gevolgd en wil je wat meer verdieping, kijk ook eens bij Lichaam en emoties in balans. en In harmonie met je natuur.

4 lessen van 75 minuten
Dinsdagen: 18.30-19.45 uur
2019:
Serie 3: 10 en 17 dec., 14 en 21 jan.

2020:
Serie 1: 21 en 28 jan, 4 en 11 feb.
Serie 2: 18 feb, 3, 10 en 24 mrt.
Serie 3: 31 mrt., 7, 14 en 21 apr.
Serie 4: 12, 19 en 26 mei, 2 jun.
Serie 5: 9, 16, 23 en 30 jun.

Kosten: €48 per serie

Locatie:
Gimsel Academy/Groene Passage
Mariniersweg 9
3011 NB Rotterdam
(dojo Opaal, bovenaan de ‘wenteltrap’)

Aanmelden: via de website van Gimsel Academy

 

Lees hier ervaringen van deelnemers.