Healing Tao: centeren en aarden

Leer gemakkelijke bewegingsoefeningen (zittend, staand of liggend) en meditaties, die je zelf thuis en op het werk kunt doen. De cursus is geschikt voor zowel beginners als gevorderden: de oefeningen, veelal afkomstig uit de Healing Tao, zijn eenvoudig en met een diepe uitwerking.

In deze lessen wordt eeuwenoude kennis uit China vertaald naar het alledaagse leven van nu. De simpele, gerichte oefeningen hebben veel effect, omdat ze ontwikkeld zijn vanuit een uitgebreid en gedetailleerd inzicht in ons energetische systeem.

Aan het eind van elke les besteden we aandacht aan de psoas, diepliggende spieren in de onderrug die je bovenlichaam met je benen verbinden. De psoas wordt ook wel de ‘spier van de ziel’ genoemd. Door deze aandacht te geven, kun je dieper vanuit je centrum ontspannen, zodat je van daaruit krachtiger kunt leven.

Klik hier voor een voorproefje op het YouTubekanaal van Gimsel Academy!

Heb je deze workshop of cursus al eens eerder gevolgd en wil je wat meer verdieping in de tao, kijk ook eens bij de Harmoniserende Chikung en de meditatie van de Zes Helende Klanken.

Voorheen was de naam van deze cursus: Leven vanuit je Centrum.

DATA
Workshop: zaterdag 17 juni

TIJD
van 10.00 tot 12.00 uur

LOCATIE
Gimsel Academy
Mariniersweg 9
3011 NB Rotterdam

PRIJS
1 workshop van 2 uur: € 25

AANMELDEN
Gimsel Academy

AANMELDEN
Gimsel Academy

foto: Echo Grid/Unsplash

Lees hier ervaringen van deelnemers.