Ontspannen door het Nu

foto: Jael Vallee/Unsplash

We nodigen onze mind uit de aandacht te richten op het Nu. Daarmee kan het ervaren dat er misschien niet zo veel gevaar dreigt als het eerst dacht. Samen met meditaties en milde oefeningen voor het lichaam hopen we zo meer ontspanning te bereiken.

In het ideale geval leef je overal in het Nu, maar de meesten van ons wonen en werken in een omgeving waarin een overvloed aan prikkels en vragen zijn. Tijdens het Eigentijds Festival op Ecolonie is het leven in veel opzichten er eventjes wat eenvoudiger op geworden. Eenmaal aangekomen en de tent staat, hoef je misschien niet eens meer zelf te koken en alleen de tijd een beetje in de gaten te houden. De natuur is enorm ondersteunend aan het gevoel van rust en hoewel we met veel mensen zijn, is het altijd mogelijk ergens de stilte op te zoeken. Samen, ieder voor zich, vinden en verdiepen we die stilte. We oefenen voor het leven thuis.

“Ik voel me sinds jaren weer eens ontspannen.”
-deelnemer Eigentijds Festival 2019-

Eigentijds Festival 
Data: 30 juni t/m 7 juli 2018
Locatie: op het landgoed van ECOlonie
1 Thietry
88260 Hennezel
Frankrijk

Kosten: klik hier
Aanmelden: klik hier