9 juni 2020

Clarity Persoonlijk Leiderschap

Twee- en driedaagse trainingen

De aanleiding
Een gesprek met een collega raakt je diep. Je hebt je stellig iets voorgenomen, maar het lukt je niet om je eraan te houden. Of je hebt een besluit goed en rationeel doordacht, maar voelt je er toch slecht over. Hoe dat komt? Je hebt geen idee. We weten vaak meer van onze smartphone dan over ons eigen besturingssysteem.

Datum en locatie

Persoonlijk leiderschap
Persoonlijk leiderschap is de leiding overnemen van de automatische piloot die aan het roer staat van jouw persoonlijke patronen en gewoonten. Het laat zien wat jouw unieke drijfveren en valkuilen zijn en geeft je de regie terug. Dat kan zijn in je werk, maar ook privé, in je relatie of op andere vlakken in je leven.

De tweedaagse training biedt een eerste kennismaking met het Clarity-gedachtegoed en reikt je een aantal eenvoudige tools aan. Je zet de eerste stappen om in te zien waar jouw patronen, aannames en drijfveren vandaan komen, en hoe het mechanisme werkt dat jou stuurt en op een bepaalde manier beperkt.

In de driedaagse training leer je de basis van het Clarity-gedachtegoed en begrijp je waar jouw persoonlijke patronen, aannames en drijfveren (wensen, keuzes, standpunten) vandaan komen. Je begint in te zien waarom en op welke momenten het automatische mechanisme je stuurt in je dagelijkse leven. Deze kennis is toepasbaar op alle gebieden van je leven. Niet alleen in je werk, maar ook privé, in je relatie, in het omgaan met familie, bij het sporten, etc. Na afloop van de workshop kun je de basistechnieken zelfstandig gebruiken.

Heb je wel eens van een intensive gehoord? Zo’n training die in werkelijkheid een snelkookpan is? Deze zevendaagse Clarity Persoonlijk Leiderschapstraining laat het Clarity-gedachtegoed diep inzinken en biedt je alle tools van het Clarity Proces. Ontdek waar jouw patronen, aannames en drijfveren vandaan komen, en hoe het mechanisme werkt dat jou stuurt en op een bepaalde manier beperkt. Je krijgt alle tijd om een band op te bouwen met dat deel in jezelf en je oefen je in de technieken, zodat je thuis er mee verder kunt gaan en zelf kunt verdiepen.

Met iedere workshop die je doet, versterk je de geleerde technieken. De theorie wordt opgefrist en verdiept, net als jouw begrip en kennis van jouw eigen interne programma’s. Overigens kan je de driedaagse training prima volgen zonder de introductie gedaan te hebben. En menigeen volgde de workshops vaker.

“Je sjouwt in je leven een enorme ballast met je mee aan gedachten over de ander. Via Clarity kan je daar los van komen, om jezelf als een zelfstandig wezen de ruimte te geven.”

-deelnemer-

Hoe doe je dat?
Dat is mooi gezegd, maar hoe bereik je dat? Wil je leven vanuit je eigen kracht, dan moet je eerst bij jezelf naar binnen om de automatische piloot te vinden, moet je jouw persoonlijke programma’s leren kennen en leren omgaan met de programmatuur. De methode is mild en leert je eenvoudige tools om zelf aan de slag te gaan. En al werken we in een groep, je volgt altijd jouw eigen route.

“Het was een unieke ontdekking om met mijn automatische piloot aan de praat te komen. Dit is een grote ommekeer geweest in het anders naar mijzelf kijken en met mijzelf omgaan.”

-deelnemer-

Ruimte en vrijheid
De training biedt een radicaal andere kijk op het mechanisme dat jou stuurt en op een bepaalde manier beperkt. Een milde methode die zich richt zich op een diepere laag, die je werkelijk gaat ervaren. Dat werkt verhelderend en biedt inzichten waarmee je echt verder kunt. Je ervaart hierdoor een enorme ruimte en vrijheid.

“Het is bijzonder om over je gêne te stappen. Wat we leerden in de cursus is iets wat we ongewoon zijn en wat tegelijk zo gewoon is.”

-deelnemer-

Doelgroep
Deze trainingen zijn bedoeld voor iedereen die de leiding over zijn of haar eigen leven wil nemen in plaats van te varen op de automatische piloot. Voor de een is dat persoonlijk leiderschap nemen in het werk, voor een ander in de relatie of familie.

Ben jij bereid naar jezelf te kijken en daarmee het risico te nemen op een gelukkiger leven? Meld je dan nu aan!

Datum en locatie

Training gecombineerd met coaching
Wil je de technieken en je inzichten uit de training nog beter verankeren in jouw werk en dagelijkse leven? Breid dan deze training uit en kies voor persoonlijke coaching in 3 of 6 uur persoonlijke coaching. Live of via Skype/Zoom.

download hier de flyer

Datum en locatie

“Clarity Persoonlijk Leiderschapstraining laat je ervaren dat je je vrij kunt en mag voelen en dat je daar niemand mee schaadt. Integendeel je viert ‘t leven en mag er van genieten.”

-deelnemer-

“Ik ben meer trouw aan mezelf.”

-deelnemer-

Datum en locatie

Trainers

Marije Bijlsma en Akki Colenbrander

Akki Colenbrander en Marije Bijlsma

Datum en locatie

Praktische informatie

Tweedaagse trainingen

DATA
17-18 februari 2022, Randstad (locatie n.t.b.)*
19-20 mei 2022, Randstad (locatie n.t.b.)*

TIJD
do. 08.30-18.00
vrij. 08.30-15.30

PRIJS
Training: €285 excl. btw
Arrangement: €78 excl. btw en incl. cursusmateriaal
Overnachting: €230 incl. btw obv 2 nachten volpension, 1-persoonskamer (desgewenst is een 2-pers. kamer ook mogelijk)
*Overnachtingsmogelijkheid onder voorbehoud

NB1: We proberen logies voor een redelijke prijs te reserveren. De prijs is echter afhankelijk van voor-, na- of hoogseizoen en is dan ook onder voorbehoud.

N.B2. de prijzen voor 2022 zijn een indicatie

Driedaagse trainingen

DATA
28 september t/m 1 oktober 2021, Terschelling
23 t/m 26 november 2021, Terschelling
22 t/m 25 maart 2022, Terschelling
13 t/m 16 september 2022, Randstad (locatie n.t.b.)
1 t/m 4 november 2022, Terschelling
22 t/m 25 november 2022, Terschelling

TIJD
di. 18.30-20.30
wo. en do. 09.00-17.00
vr. 08.30-15.30

PRIJS
Training: €470 excl. btw
Arrangement: €97 excl. btw en incl. cursusmateriaal
Overnachting: €405 incl. btw obv 3 nachten volpension, 1-persoonskamer (desgewenst is een 2-pers. kamer ook mogelijk)
*Overnachtingsmogelijkheid onder voorbehoud

NB1: We proberen logies voor een redelijke prijs te reserveren. De prijs is echter afhankelijk van voor-, na- of hoogseizoen en is dan ook onder voorbehoud.

N.B2. de prijzen voor 2022 zijn een indicatie

Vijfdaagse training

DATUM
30 januari t/m 4 februari 2022 Terschelling of Friesland

TIJD
zo. 30 januari 09.00
vr. 4 februari 15.00

PRIJS
De locatie en prijs voor deze workshop wordt z.s.m. gepubliceerd.

LOCATIES voor twee- en driedaagse trainingen
Stayokay:
Het Land 2
West-Terschelling, Terschelling

Folkshegeskoalle:
Dorpsstraat 71
Terschelling Hoorn, Terschelling

Datum en locatie

Aanmelden

Bij voorkeur per mail:
akkicolenbrander@hotmail.com


Voor meer informatie:
Akki Colenbrander
06-2123 6701

..

Garantie en advies

Onze trainingen gaan altijd door. Bij een gering aantal deelnemers zullen we in overleg de aanbieding enigszins wijzigen. Dat kan betekenen dat we uitwijken naar een andere locatie, een dagdeel minder werken of dat er één trainer in plaats van twee de groep leidt.

We adviseren alle deelnemers om de avonden vrij te houden. De training kan e.e.a. losmaken en dat heeft ruimte nodig

Lees de ervaringen van cliënten, klik hier

Voor ervaringen van deelnemers aan workshops, klik hier.

Voor mijn eigen ervaring, klik hier.