Eigentijds Festival – inschrijven kan sinds 1 januari!

Ecolonie, Hennezel FR

In de Vogezen van Frankrijk ligt het paradijselijke Ecolonie, waar ieder jaar het Eigentijds Festival gehouden wordt: een week lang kunnen deelnemers midden in de natuur de meest uiteenlopende workshops volgen op hun spirituele pad. Zij stellen zelf op democratische wijze het programma samen: de meeste stemmen gelden. Ik hoop van harte dat het aanbod dat ik dit jaar heb voorgelegd, opnieuw interessant genoeg is om er in juni weer les te mogen geven.
Sinds 1 januari is het mogelijk je weer in te schrijven voor dit bijzondere festival en het voorlopig programma.

Healing Tao: Leven vanuit je centrum
Hebben we tijdens de lessen in Rotterdam vijf kwartier om dat centrum in onszelf te bereiken, tijdens het Eigentijds Festival hebben we daar maar liefst 2 uur de tijd voor. En die nemen we helemaal. Je krijgt handreikingen om in het dagelijkse bestaan te voelen wanneer je je weer uit je centrum hebt laten slingeren en om dan de weg terug naar dat midden te vinden: vergroot je veerkracht om te leven vanuit je centrum.

Healing Tao: Diepe Ontspanning
“Voor mij is het het belangrijkst om heel erg ontspannen te zijn“, zegt Daphne Schippers na het winnen van de 200 meter sprint op het WK Atletiek vorige zomer. Hoe meer ontspannen, des te makkelijker stroomt de energie. Deze workshops brengen door middel van geleide meditaties en psoas-oefeningen een diepe ontspanning.

 

“Healing Tao 3x: Akki deed het zó goed, sprankelend! Het was niet een serie, toch kwam in alle workshops steeds weer iets nieuw leerzaams voor. Heb het zelfs kunnen toepassen in de loop van de week.”
deelnemer Eigentijds Festival 2017

 

Eigentijds Festival 
Data: 30 juni t/m 7 juli 2018
Locatie: op het landgoed van ECOlonie
1 Thietry
88260 Hennezel
Frankrijk

Kosten: klik hier
Aanmelden: klik hier