Lichaam en emoties in balans

foto: Timon Wanner/Unsplash

De Healing Tao biedt een eenvoudige serie van bewegingen en strekkingen, die ontstane blokkades door stress of een ongezonde leefstijl weer in evenwicht kan brengen Zo kan de energie weer lekker stromen en dat heeft een positief effect op het lichaam en alle emoties.

We beginnen de lessen met een warming up waarin we korte chi kungs doen en waarbij je informatie krijgt over de taoïstische principes achter de meditatie. Daarna trainen we de Innerlijke Glimlach (een zachte grondhouding) en leren de basismeditatie van de Healing Tao met strekkingen van de meridianen: de Zes Helende Klanken. Ontdek wie in jouw lichaam feitelijk het beheer heeft over je emoties en hoe je een positief effect kunt bereiken op je energie en emotionele balans.

Zoek je na deze serie nog wat meer verdieping, dan is In harmonie met je natuur misschien is voor je.

serie van 6 lessen van bijna 2 uur:
Dinsdagen, 20.15-22.00 uur
Data: 3 november t/m 8 december 2020
Kosten: €99 voor de hele serie

Locatie:
Gimsel Academy/Groene Passage
Mariniersweg 9
3011 NB Rotterdam
(dojo Opaal, bovenaan de ‘wenteltrap’)

Aanmelden: via de website van Gimsel Academy

 

Lees hier ervaringen van deelnemers.

In principe werken we vanaf september weer live in de studio. Mocht het zo zijn dat de corona-maatregelingen weer verscherpt worden, dan schakelen als dat nodig is direct over op online lessen. De ervaring van afgelopen half jaar leert dat alle cursisten, soms na wat spanning rondom de techniek, dezelfde ontspannende ervaringen hebben en mooie inzichten als tijdens een live gegeven les.