In harmonie met je natuur

foto: Nathan Dumlao

De Harmoniserende chi kung is een meditatie in beweging: een serie bewegingen met een vaste volgorde die je eindeloos kan herhalen. Het brengt je uit je hoofd, in een zalige flow én het harmoniseert de hersenhelften, de emoties en je fysieke gestel.

Na een goede warming up zetten we ons aan de Harmoniserende chi kung, die we gaandeweg de acht lessen steeds verder zullen verfijnen en verdiepen. Binnen de oefeningen ontvang je taoïstische kennis en ontdek je de nauwe verbondenheid van het lichaam en alle gevoelens met de natuur: de cycli en energie van de seizoenen en de elementen plus de trilling en eigenschappen die wij bestempelen als kwaliteiten en schaduwzijden van verschillende emoties.

Doel is om die trilling te bereiken, die passend is bij jouw oorspronkelijke natuur, waardoor je op fysiek, emotioneel en spiritueel vlak meer harmonie ervaart.

Deze serie is los te volgen, maar vormt een goede verdieping op de serie Balans in lichaam en emoties.

Serie van 8 lessen
Dinsdagen, 20.15-22.00 uur
Data: 6, 13 en 27 nov., 4, 11 en 18 dec. 2018, 15 en 22 jan. 2019
Kosten: €134,40

Locatie:
Gimsel Academy/Groene Passage
Mariniersweg 9
3011 NB Rotterdam
(dojo Opaal, bovenaan de ‘wenteltrap’)

 

Aanmelden: via de website van Gimsel Academy