Zes Helende Klanken

foto: Tadas Mikuckis

Ditmaal een serie van acht maandagen waarin we door zachte bewegingen lekker wakker worden en in het lichaam komen en tijdens meditaties kunnen ontspannen.

In deze serie ligt de nadruk op de meditatie van de 6 Helende Klanken: bewustzijn krijgen in de vijf yin-organen, spanning in en rondom ontkrampen en loslaten waardoor het hele systeem kan ontgiften. Per les verdiepen we ons in één van de vijf yin-organen, d.m.v. zittende en staande oefeningen die op dat orgaan gericht zijn. Ook elke les ruimte voor de Innerlijke Glimlach, we oefenen ons in deze meditatie in een zachte blik naar onszelf en meer acceptatie van wat er op dat moment is.

Serie : 8 lessen van 2 uur
Data : maandagen  9 mei t/m 4 juli 2016 (niet op 16 mei, Pinkster-maandag)
Tijd : 10.00-12.00 uur
Locatie : Studio Vocaal, Proveniersplein 3a, Rotterdam