Healing Tao: Harmoniserende Chikung

Deze staande meditatie is een serie bewegingen met een vaste volgorde van vijf fases. Het brengt de vijf elementen in en om jou in beweging en laat je systeem daarop mee resoneren. De Harmoniserende Chikung brengt je uit je hoofd, in een zalige flow én het harmoniseert de hersenhelften, de emoties en je fysieke gestel.

Na een goede warming up zetten we ons aan de Harmoniserende chi kung, die we gaandeweg de lessen steeds verder zullen verfijnen en verdiepen. Binnen de oefeningen ontvang je taoïstische kennis en ontdek je de nauwe verbondenheid van het lichaam en alle gevoelens met de natuur: de cycli en energie van de seizoenen en de elementen plus de trilling en eigenschappen die wij bestempelen als kwaliteiten en schaduwzijden van verschillende emoties.

Doel is om die trilling te bereiken, die passend is bij jouw oorspronkelijke natuur, waardoor je op fysiek, emotioneel en spiritueel vlak meer harmonie ervaart.

Voorheen was de naam van deze cursus: In harmonie met je natuur. Hij is los te volgen, maar vormt een goede verdieping op de serie Meditatie van de Zes Helende Klanken (voorheen: Lichaam en emoties in balans).

WORKSHOP
15 april

TIJD
zaterdag van 10.00 tot 12.00 uur

LOCATIE
Gimsel Academy
Mariniersweg 9 (in de Groene Passage)
3011 NB Rotterdam
dojo Amber (trap af bij de Wereldwinkel)

PRIJS
1 workshop van 2 uur: € 25

Locatie:
Gimsel Academy/Groene Passage
Mariniersweg 9
3011 NB Rotterdam