Eigentijds Festival – inschrijven kan sinds januari

Ecolonie, Hennezel FR

In de Vogezen van Frankrijk ligt het landgoed van Ecolonie. Daar wordt ook dit jaar weer het Eigentijds Festival gehouden: een week lang kunnen deelnemers midden in de uitbundige natuur de meest uiteenlopende workshops volgen op hun spirituele pad. Zij stellen zelf op democratische wijze het programma samen: de meeste stemmen gelden. Ik hoop van harte dat het aanbod dat ik dit jaar heb voorgelegd, opnieuw interessant genoeg is om er in juni weer les te mogen geven.
Sinds begin januari is het mogelijk je in te schrijven voor dit bijzondere festival en het voorlopig programma.

“Alle 6 workshops gevolgd. Blij dat ik daarvoor gekozen heb!”
-deelnemer Eigentijds Festival 2019-

Vijf elementen: Zes Helende Klanken (workshop)
Vind balans in de vijf elementen die in jou zijn door middel van de meditatie van de Zes Helende Klanken. Deze zittende meditatie brengt de elementen in jouw systeem op een milde manier in hun oorspronkelijke trilling door een combinatie van meridiaanstrekkingen in de armen, zachte klanken en geleide visualisaties. (lees meer over deze workshop…)

Vijf elementen: Harmoniserende chikung (workshop)
Deze staande meditatie is een serie bewegingen met een vaste volgorde van vijf fases. Het brengt de vijf elementen in en om jou in beweging en laat je systeem daarop mee resoneren. De Harmoniserende Chikung brengt je uit je hoofd, in een zalige flow én het harmoniseert de hersenhelften, de emoties en je fysieke gestel. (lees meer over deze workshop…)

Ontspannen door het Nu (workshop)
We nodigen onze mind uit de aandacht te richten op het Nu. Daarmee kan het ervaren dat er misschien niet zo veel gevaar dreigt als het eerst dacht. Samen met meditaties en milde oefeningen voor het lichaam hopen we zo meer ontspanning te bereiken. (lees meer over deze workshop…)

Het Clarity Proces van Jeru Kabal (lezing)
Het Clarity Proces geeft helderheid in je patronen en overtuigingen. Het is een voortdurende beweging tussen verleden en het nu, met als doel die twee sneller en vaker van elkaar te scheiden zodat je vrijer kunt leven. (lees meer over deze lezing…)

“Heel stil van binnen.”
-deelnemer Eigentijds Festival 2019-


Eigentijds Festival 
Data: 22 t/m 29 augustus 2020 LET OP!  DIT ZIJN GEWIJZIGDE DATA!
Locatie: op het landgoed van ECOlonie
1 Thietry
88260 Hennezel
Frankrijk

Kosten: klik hier
Aanmelden: klik hier