Persoonlijke coaching sessies

Welke schoenmaat heb jij? We zijn als volwassenen soms in de war. Het is alsof we onze kinderschoenen nog altijd willen aandoen, terwijl we er al lang uit gegroeid zijn. En dat geeft een onaangenaam gevoel. Bekneld. Pijnlijk. Waarom wurm je jezelf dan toch steeds weer in die kinderschoenen?

Het schoenen voorbeeld is helder. Als het om het dagelijkse leven gaat, is het vaak minder eenvoudig te zien. Een simpel gesprek met een collega raakt je diep. Je hebt je stellig iets voorgenomen, maar het lukt je niet om je eraan te houden. Of je hebt een besluit goed en rationeel doordacht, maar voelt je er toch slecht over. Hoe dat komt? Je hebt geen idee. We weten vaak meer van onze smartphone dan over ons eigen besturingssysteem.

Om vrij te worden van je belemmerende patronen en overtuigingen, coach ik je volgens de principes van het Clarity Proces. Daarbij kijken we welke ervaringen tot deze besluiten hebben geleid die je nu, als volwassene, tegenwerken. Er zit een intelligent systeem achter, dat je gaat leren kennen en begrijpen. En waar je mee leert samenwerken.

We spreken af voor een bepaald aantal sessies of voor een bepaalde tijdsduur (3 maanden of een half jaar). Daarna evalueren we de voortgang en beslis je of je een nieuw onderwerp wilt aangaan of dat we afscheid nemen. Voor we starten, vindt er altijd een intake plaats.

Heb je ervaring met de Clarity-technieken, dan zouden we de intake weg kunnen laten. Een APK behoort ook tot de mogelijkheden: zo nu en dan check je in en dan smeren we de boel eens lekker door en kijken we of er een groter onderdeel aandacht nodig heeft.

foto: Karina Vorozheeva/Unsplash

Deze coaching is voor iedereen die tegen iets oploopt en daar genoeg van heeft. Voor iedereen die zelf verantwoordelijkheid wil nemen voor zijn of haar leven. En daarmee het risico durft te lopen op een vrijer leven.

De sessies vinden in de regel plaats in Rotterdam, maar kunnen na overleg ook elders plaatsvinden.
Spreek je liever digitaal af, dan kan dat via WhatsApp videobellen, Skype of Zoom. (bel of mail me voor de voorwaarden)

Je moet het zelf doen, maar je hoeft niet alles alleen te doen!

o

Personal sessions can also be done in English. 

o

Tarieven

Particulier:
Intake en sessie € 90,-

Zakelijk:
Intake en sessie € 145,- (ex btw)
Serie van 5 sessies € 665,- (ex btw)

o

Aanmelden

Aanmelden graag telefonisch of per mail.

Wil je meer weten over het Clarity Proces, klik dan hier voor meer achtergrond informatie.

o

Voor ervaringen van cliënten, klik hier

Voor ervaringen van deelnemers aan workshops, klik hier.

Voor mijn eigen ervaring, klik hier.