Snelle Clarity hits voor helderheid

Oh, het Clarity Proces kent zo veel mooie tools. En misschien heb je ze de komende tijd wel ontzettend hard nodig in deze drukke december maand. Black Friday duurt bij sommige winkels nog tot 12 uur vanavond, Sinterklaas heeft je nodig om surprises te fröbelen en gedichten uit je pen te persen. Dan moet er nog van alles afgemaakt op het werk voordat het nieuwe jaar start. Zo veel mogelijk online, en dat alleen al heeft zo z’n uitdagingen. En dan is het eindelijk vakantie of misschien begint dan juist de drukte. Kijk je er naar uit of zie je er tegenop? Hoe gaat dat dan met Kerst en oud en nieuw? Ga je het samen doorbrengen of alleen? Ook daarin kun je van alles tegenkomen.
 
Een greep uit de Clarity toolbox om je deze maand te ondersteunen. Snelle hits natuurlijk, want er is al zo weinig tijd. Om uit de familiefilm te stappen of het patroon van vlug-vlug voor even te doorbreken. Voor als het vooruitzicht van eenzaamheid (met of zonder mensen om je heen) je naar de keel grijpt. Om de groene Kerstdraak die naar je staat te kwijlen te doorzien. Om door te krijgen waar al die goede voornemens ten diepste vandaan komen. En ook voor als het best wel lekker gaat en je hebt even een paar minuten over. Of om gezellig samen ClarityKerst te vieren.

Tijdens de uitzendingen met terugblikken over 2020: Wat is nu?

Tijdens het kerstdiner: pendel op de plee (je ketting of horloge is ook een pendel): In hoeverre zit je in herinnering? Hoe oud ben je in die herinnering?

ClarityKerst: Waar ben je dankbaar voor? (leuk om samen te doen, maar werkt ook heel erg goed als je alleen bent)

Tussen Kerst en oud en nieuw: Waar ben je dankbaar voor? (misschien wel dat je dit ook weer overleefd hebt, net als je jeugd: echt waar, je bent een capabele, volwassene)

Nieuwjaars voornemens: Quicky akna Preciesje (waar komen die wensen om beter te zijn vandaan?)

1 januari: Waar maak je je zorgen over? Wat is nu? (zo’n frisse start, een blanco vel, of juist die bomvolle agenda kan behoorlijk wat knopjes indrukken)

En komende zondag kun je 2 uur inZoomen bij de oefengroep. Om de draak die er op dat moment het grootst en gevaarlijkst uitziet even goed bekijken. Zodat je wat meer ontspannen de laatste drie weken van dit jaar kunt beginnen.

Ik wens je een heldere december maand en dat je je gedragen mag weten in elk Moment.